karantouzeni.blogspot.com Για όσους αγαπούν πραγματικά το λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Γιάννης Μηλιώκας - Ζητώ Συγγνώμη



4 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε Κλεομένη, που έβαλες αυτό το τραγούδι...
    και μπράβο σου που το βρήκες... Οποιός ψάχνει βρίσκει, βρίσκει διαμάντια!!!
    Όταν άκουσα πρώτη φόρα αυτό το τραγούδι (πολλά χρόνια μετά την κυκλοφορία του δίσκου, στην εποχή των mp3)κατάλαβα πόσο πραγματικά μεγάλος δημιουργός είναι ο Μηλιώκας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είστε καλά κύριε Νίκο. Χαίρομαι πολύ που σας αρέσει το τραγούδι. Πραγματικά είναι υπέροχο, όπως και ο ίδιος ο Μηλιώκας. Μεγάλος καλλιτέχνης. Ειλικρινά, πολύ μεγάλος.

      Διαγραφή
  2. Κλεομένη, σβήσε εκείνο το "κύριε" με "πληγώνει...
    (χαχα) δεν είμαι τόσο μεγάλος... άσε και τον πληθυντικό για τους Γάλλους...
    Έχεις αυτό το κάτι, αν και μικρός στην ηλικία ψάχνεις κι ανακαλύπτεις "διαμάντια" που κάποιοι ψαγμένοι στην ηλικία μου και μεγαλύτεροι δεν τα βρήκαν και δεν θα τα βρουν ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι τόσο κακό το "κύριος",αλλά αν είναι να σας πληγώνει,θα προσπαθήσω να το αποφύγω στο μέλλον(μπορεί να μου πάρει χρόνο, αλλά θα προσπαθήσω..χαχα.)
      Είναι όμορφο να ψάχνεις, γιατί έτσι αντιλαμβάνεσαι την ομορφιά της μουσικής και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο καθένας χτίζει το δρόμο του πάνω στο μουσικό κόσμο, που από ότι φαίνεται δεν διαφέρει από τον καθημερινό. Το ίδιο και το αυτό. Όπως συναντάς λεβέντες ανθρώπους, αξιόλογους, που είναι γεμάτοι ελπίδα, αγάπη και μεράκι, έτσι γνωρίζεις μουσική που πηγάζει από τη ψυχή και καταλήγει σε ψυχή. Καλό σας βράδυ(συγγνώμη για τον πληθυντικό αλλά ακόμα δεν είμαι έτοιμος γι' αυτήν την αλλαγή)χαχα.. Και πάλι καλό βράδυ.

      Διαγραφή